Untitled

Laddar Evenemang

Kommande Evenemang

Evenemang Search and Views Navigation

september 2019

Musikagenterna (skolturné)

1 september, 2019 - 31 mars, 2020
Norrbotten Norrbotten Sverige + Google Map

En musikpedagogisk föreställning av och med Bo Selinder & Lotta Karlsson. * Musikagenterna är förtvivlade! Om de inte hittar och haffar skurken Enok Slug snarast, kommer hans orolighetsmanick ta bort all lek och musik från världen! Musikagenterna har insett att de inte kommer att klara det här själva, så nu letar de barn som kan hjälpa till. Men tiden är knapp och Enok Slug är nästan klar med alla justeringar på orolighetsmanicken... * En interaktiv musikteaterföreställning för helklass i klassrummet,…

Mer information »

november 2019

Skolturné med Bo Selinder & två bältmän

november 18 - december 1
Norrbotten Norrbotten Sverige + Google Map

Tillsammans med sin orkester Bältornas män bjuder Bo Selinder in publiken till en vindlande musikalisk upptäcktsfärd med underfundiga texter, en stor portion humor och smittande scenenergi. Vi åker till Uruguay med blandsaft och kexchoklad, simmar med flodhästar och dyker förbi gubben i månen. Finurligt, fyndigt och fartfyllt!

Mer information »

december 2019

En annorlunda jul med Bo Selinder & ACCJA

december 8 @ 18:00 - 19:40 CET
Boliden Folkets Hus, Yttervägen 62
Boliden, Norrbotten 936 31 Sverige
+ Google Map
Bo Selinder & ACCJA.

Med den lovordade och prisade estradören Bo Selinder, blir även de mest vanliga tingen till något uppfriskande oväntat. När december närmar sig packar han skotern, bakmaskinen och sånggruppen Bo Selinder & ACCJA och beger sig ut i världen. Räkna med en rolig, fartfylld och alldeles, alldeles annorlunda julkonsert... "Att Bo Selinder är ett geni råder det inget tvivel om." NSD "Norrbottens egen The Real Group." Norrbottens-Kuriren Julfika i pausen.

Mer information »
+ Exportera evenemang